Arrangementen

Naast op maat gemaakte behandelplannen -geheel afgestemd op jouw wensen en/of klachten- bied ik ook een aantal arrangementen aan. In deze unieke, door mij samengestelde, arrangementen combineer ik mijn expertise als voetreflextherapeut, reiki-master en metamorfosemassage-behandelaar. Voor deze pakketten is het vitaliteitsbudget van je werkgever wellicht te benutten. Vooral de ontspannings- en het vitaliteitsarrangementen zijn geschikt om je eigen duurzame inzetbaarheid te verhogen -zowel voor je privéleven als voor je werk-!


Vier-seizoenen arrangement 4 behandelingen

Heb je geen speciale klachten of wensen? En lijkt het je fijn om regelmatig (ongeveer eens in de drie maand) langs te komen voor een behandeling? Ik bied voor elk jaargetijde een speciale voetreflexbehandeling! Dit pakket is gebaseerd op de vier verschillende jaargetijden, dus één voor in de lente, één voor in de zomer, één voor in de herfst en één voor in de winter.


Ontspanningsarrangement 6 ontspannende behandelingen

Voel je je gestrest? Dan is dit arrangement wellicht iets voor je. Het ontspannings-arrangement is gericht op het weer kunnen ontspannen en ontladen. Lichaam en geest tot rust brengen vormt de basis van dit arrangement. Het arrangement bestaat uit een zestal behandelingen; een combinatie van voetreflex, reiki en metamorfosemassage. Bij dit arrangement pas ik ontspanningstechnieken zoals rustige strijkbewegingen toe, en ligt de nadruk op zachte drukpunt- en energetische behandelingen. De laatste behandeling bestaat uit een ontspannende hotstone-massage!


Vitaliteitsarrangement 6 vitaliserende behandelingen

Voel je je moe? Wil je meer energie? Dreigt je batterij leeg te raken? Dit arrangement heb ik speciaal ontwikkeld om je energie-niveau omhoog te halen en je energieker en krachtiger te voelen, lichamelijk én geestelijk. Tijdens de behandelingen komt telkens een ander vitaliteitsthema aan de orde: beweging, slapen, spijsvertering/ voeding, ontspanning en zingeving (‘met hart en ziel’). Het traject bestaat uit een unieke combinatie van speciale voetreflex- en reiki en/of metamorfosebehandelingen. Ook dit traject kan afgesloten worden met een hotstone-behandeling!


Voor de tarieven van deze arrangementen: zie onder Informatie.Van klacht naar innerlijke kracht...